Site Rengi

DOLAR 32,5851
EURO 34,6875
ALTIN 2.525,30
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Burdur 22°C
Az Bulutlu
Burdur
22°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 23°C

KAR YAĞIŞI YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜ

KAR YAĞIŞI YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜ
REKLAM ALANI

Kurak geçen kış mevsiminde yağan yoğun kar, herkesin yüzünü güldürdü.

Ülke genelinde etkili olan kar yağışı, bölgemizde de kendini göstererek, ilçe merkezi ve Karamanlı Ovası beyaz örtüyle kaplandı.

kimpas

Dün başlayan kar yağışı, üreticilerle birlikte herkesi mutlu etti. Vatandaşlar kuraklığa karşı karın yağmasını memnuniyetle karşılarken, çocuklar ise karın keyfini çıkardı.

Şehirler arası yollar ile ilçe merkezindeki cadde ve sokaklara düşen kar ile birlikte, belediye ve karayolları ekipleri hummalı bir kar küreme çalışması başlattı.

Öte yandan Karayolları Burdur 134. Şube Şefliği, Burdur genelinde tüm yolların açık olduğunu, tüm ekiplerin yollarda küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi.

KMM

 

Kurt Hırdavat
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.